Käsityöpiiri – tiistaisin

Tiistaisin klo 10.00 – 12.00 (joskus pidempäänkin) kokoonnutaan erilaisten käsityö- ja askartelutekniikoiden ja -teemojen parissa. 2015 vuoden alussa tutkailemme mitä saadaan aikaiseksi kahvipusseista – kierrätysmateriaalista siis. Opetetaan toinen toisiamme ja nautitaan tekemisen lomassa hyvästä seurasta sekä kahvitellaankin. Käsityöpiirissä voi tehdä töitä itselleen ja/tai esim. asukastuvan ”myymälään”.  Mukaan voi tulla vaikka vain seurustelemaankin – ei haittaa mitään, vaikka tekemisen inspiraatiota ei aina olekaan!

Kesäkuun 2015 ensimmäisellä viikolla viikolla pidetään koko viikon mittainen kahvipussikurssi. Lisätietoa löytyy tapahtumakalenterista.

Olemme saaneet tuvalle paljon lahjoituksena tyhjiä (toisinaan kyllä täysiäkin;-) kahvipusseja. KIITOS kaikille lahjoittajille! Kahvipussit ovat aina tervetulleita. Lahjoitushevosen suuhun ei ole katsominen, mutta helpoiten ja nopeiten varastoisimme, sekä pääsisimme työstämään pestyjä/lajiteltuja ja mahdollisesti painon alla olleita pusseja…

IMG_4114